Πτυσσόμενες Πόρτες

Οι συρόμενες- πτυσσόμενες πόρτες είναι ένα σύστημα γυάλινης πόρτας με ανεξάρτητα πλαισιωμένα φύλλα από διπλά, triplex ή με μονά securit τζάμια και θέση parking. Στο πάνω μέρος υπάρχει ένας οδηγός όπου σύρετε η υαλόπορτα και παρκάρει σε όποια θέση εμείς θέλουμε. Στο κάτω μέρος χωρίς τη χρήση οδηγού στο δάπεδο ασφαλίζουν με σύρτη ή με κλειδαριά . Η κίνηση γίνεται με ιδιαίτερη ευκολία χάρη στα ράουλα βαρέως τύπου. Τα λάστιχα που υπάρχουν ανάμεσα στα αλουμινένια προφίλ και εξασφαλίζουν πλήρη στεγανοποίηση.
Ο χώρος μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε σε ανοιχτός ή κλειστός, τοποθετώντας τα  φύλλα σε σημείο που δεν εμποδίζει.  Υπάρχει δυνατότητα το κρύσταλλο securit 10mm που χρησιμοποιείται, να αντικατασταθεί με κρύσταλλο triplex με διάφανη ή χρωματιστή μεμβράνη ή και να καλύπτει και ανάγκες για ενεργειακά κρύσταλλα. Τα πτυσσόμενα κρύσταλλα προσαρμόζονται άριστα σε αίθρια, βεράντες, μπαλκόνια, πέργολες, προφύλαξη επαγγελματικών χώρων από τις καιρικές συνθήκες  κι επέκταση χώρου. Η συγκεκριμένη κατασκέυή προσφέρει υψηλή αισθητική στο χώρο καθώς και φυσικό φωτισμό. Είναι ασφαλώς μια ανθεκτική κατασκευή με μεγάλη σιάρκεια ζωής και ευκολία στην χρήση.
Στις γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες μπορούμε να έχουμε ανοιγόμενη πόρτα και στα ενδιάμεσα φύλλα αυτές οι πόρτες μπορεί να είναι μονόφυλλες ή δίφυλλες.

 

TOP